Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

ΜΗ ΧΕ...

 Ωχ ωχ ωχ !! Με πλάκωσε το στρώμα πρωί πρωί και ξύπνησα με ένα κεφάλι καζάνι..Κρύωσε ο καιρός πού όρεξη να αφήσω τη ζεστή μου φωλίτσα..Ας είναι καλά τα ταχυδρομεία που δεν κάνουν μια εξαίρεση για την αρχοντομουτσούνα μου να ανοίξουν κανα απόγευμα..Ντύθηκα λοιπόν στολίστηκα (γνωστή ψωνάρα ή μήπως κομπλεξάρα (!)  ούτε στο περίπτερο άνευ σοβατίσματος) και τσουυυπ έξω απτην πόρτα..
ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ 1 ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΩ!!! Το μαλλί κάγκελο και ο λιμενεργάτης ξύπνησε μέσα μου και όποιον πήρε ο χάρος! Γιατί εγώ χρυσά μου μένω και ένα τέταρτο by car έξω από την πόλη να το πάρω το ρημαδοαυτοκίνητο δεν μπορώ να κάνω αλλιώς!! Όλοι οι άλλοι έξω μένουν και αυτοί κανείς από το κέντρο?? Λες και δεν τις ξέρουμε κάτι μεγαλοκυρίες μην τους χαλάσει ο αέρας το μαλλί !!! Θέλουν σουπερ μαρκετ τσααακ διπλοπαρκάρουν απέξω ακριβώς (μη χε...) με το πάσο τους ο κόσμος να χαλάει και η ουρά αν κάτσει κ λεωφορείο άσταα!! Τα νεύρα κρόσσια λοιπόν φορ ουαν μορ τάιμ και μετά από τάξιμο στον Όσιο Νικωνα μεγάλη η χάρη του ναμαι να δρασκελίζω την πόρτα του ταχυδρομείου!! Αμ δε που θα τελείωνε το μαρτύριο πρωί πρωί!! Ένα ταμείο να εξυπηρετήσει 40 άτομα!! Που ο μέσος όρος ηλικίας αν εξαιρέσεις εμένα το τεκνό ατ λιστ 60!! Μου ρθε ντουβρουτζάς!! Κόβω χαρτάκι και σαν τον κάβουρα αρχίζω πλαγίως το πλησίασμα σε έναν υπάλληλο που αμέριμνος πίνει το φρέντο του (μη χε...Νο 2) και αγναντεύει το άπειρο..Φοράω χαμόγελο colgate, παίρνω βαθιά αναπνοή και δοκιμάζω την τύχη μου.."Συγγνώμη λέω μια ερωτησούλα μπορώ να κάνω" και η κρίση μου δεν πέφτει έξω κάθως το μάτι του το αριστερό κάνει βουτιά στην μπλούζα μου."Ότι θέλετε δεσποινίς παρακαλώ" μου λέει και για μια στιγμή είμαι έτοιμη να κάνω μεταβολή για να γλιτώσω το γυμνοσάλιαγκα που μου' λαχε!" Έχω στείλει ένα συστημμένο λέω και αγνοείται η τύχη του μήπως μπορούμε να δούμε τι συμβαίνει"..Όπως του φυγε το σάλιο έτσι γρήγορα και το μάζεψε - βαριά φαίνεται η δουλειά που τον έβαλα να κάνει.Αρχίζει το ψέλλισμα ότι λείπει η υπεύθυνη και πρέπει να πάω άλλη μέρα αλλά εμένα οι θερμοκρασίες μου στο φουλ και δεν ακούω τίποτα..Το όνομά σας παρακαλώ? ρωτάω μελιστάλαχτα και το αριστερό του μάτι αρχίζει πάλι τις βόλτες του -  για να το προσθέσω στην αναφορά μου προσθέτω και το μάτι ρίχνει ζειμπεκιές! "Μα δεν χρειάζεται να χαλάμε τις καρδιές μας" γυρίζει το ρεφρέν "θα δω τι μπορώ να κάνω εγώ" και φεύγει τρέχοντας.!! Προσπαθώ να μείνω σταθερή στον Bitch ρόλο μου παρά το σφίξιμο που ρίχνω να μην λυθώ στο γέλιο βλέποντας τη βατραχόφατσα να ιδρώνει κ να κοκκινίζει..
Άκρη δεν έβγαλα τελικά το γράμμα μου το πήρε το εύρηκα!! Αλλά αν έτρωγα άλλη μια μέρα να τρέχω πέρα δώθε για να μην του κόψει αυτού το φρέντο μπροστά μου ο χαλκ θα έμοιαζε στρουμφάκι!! ΕΕΕΕΕΕΜ δεν έχει άδικο ο κοσμάκης που σας βρίζει κύριοι καρεκλοκένταυροι!!

2 σχόλια:

  1. Καταρχάς..μπαίνω με το ..δεξί στη ..παρακολούθηση σου και κόβω την κορδέλα των εγκαινίων..χρατς..άντε είμαι και γουρλού σου εύχομαι να τους κάνεις ..1000!!!!!!Γελώ με το τίτλο σου γιατί είναι μια απο τις αγαπημένες μου ταινίες, χαμογελώ με το ..πάθημα σου γιατί σήμερα πρωί είχα κάτι παρόμοιο συνοδεύοντας τον παππού μας στο ΙΚΑ για τη σύνταξη του..Άστα να πάνε.. χαμογέλα..βάλε τα νεύρα στην άκρη ..φάε και τα.. κουλουράκια που σου έφερα ψηφιακά ( καλέ ..στραβή είσαι ; δεν την βλέπεις την πιατέλα; ) πίνω στα γρήγορα το καφεδάκι και φεύγω γιατί το...στεφάνι μου βάλθηκε σήμερα να βάψει κάτι ντουλάπια και να κάνει λέει αλλαγή στη κουζίνα!!!!!!!!!Έλεος ..του λέω και πάω για σερφάρισμα!Καλώς σε βρήκα..μη σπρώχνεις καλέ...φεύγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. :))) Δεν μπορούσα να ελπίζω πιο γλυκά εγκαίνια...Τα χαιρετίσματά μου στο στεφάνι και πάντα να είστε έτσι αγαπημένοι..Να παίρνουμε θάρρος και μεις οι νεότεροι..Πολλά φιλιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή